Yolo

Ännu en jobbhelg avklarad. Nu har jag tryckt i mig en hel marabou för att fira. För nu har ju äntligen min favoritsmak kommit in igen: marabou non stop!! Love it!
Imon ska jag klippa mig... Jag får aldrig tummen ur när det gäller att klippa mig, men nu är det äntligen dags efter nästan ett år. Jag är sugen på att göra nåt helt crazy, typ klippa lugg eller färga håret rött. Men jag vet att jag kommer ångra mig om jag gör det så det blir väl bara det tråkiga gamla vanliga... Men om frisören har något superförslag så kanske jag skaffar mig ett par bollar och gör det. YOLO du vet.

Nu börjar julen närma sig!

 Min favorit när det kommer till mordera jullåtar är helt klart Shake Up Christmas av Train! Den är så himla bra och man vet verkligen att det är jul när coca cola reklamen (som den här spelas i) börjar gå på tv!
På tal om jul så är jag så sjukt taggad på att börja göra julpyssel. Jag håller på att försöka hitta allt material till det pysslet jag vill göra just nu, det saknas bara den viktigaste grejen nu så har jag allt och då jäklar ska det pysslas :D

Professionell ordbajsare

Jag borde få titeln professionell ordbajsare. Jag ordbajsade mig igenom hela skolan och gick ut med finfina betyg! Nu har jag precis ordbajsat en hel A4 sida med kärleksfulla meningar som jag ska ha till mitt julpyssel imorgon. Jag satt och letade fonts (eller typsnitt om man ska skriva ordentlig svenska) ett tag på den här sidan innan jag hittade det perfekta typsnittet! 

 
Såhär blev en del av resultatet och det var verkligen EXAKT så jag hade tänkt mig! Jag är så sjukt nöjd och jag älskar att det faktiskt är mina egna ord som kommer finnas på denhär dekorationen utan att folk ens vet om det! Om det inte är mina trogna bloggläsare som är på besök då...
 

Min dröm gick i uppfyllelse!

Idag gick min livslånga dröm äntligen i uppfyllelse! Jag skulle till Ica Maxi klockan 18 för att hämta ut mitt paket och parkeringsplatserna lyste med sin frånvaro. Jag körde runt i mitt sökande och precis som jag var påväg att börja ge upp hoppet, (efter att platsen jag hade siktat in mig på visade sig vara en handikappsparkering...) det var då det hände!
 
Platsen allra längst fram vid ingången var plötsligt ledig och den kallade på mig. Jag tryckte gasen i bott och gled in i rutan som om den var gjord för mig! The satisfaction var total! <3
Längst ner i bilden är min bil, så vackert! :')

Paketet är här!

Idag kom äntligen mitt paket från nelly! Bara 12 dagar senare... Men bättre sent än aldrig! Jag hoppades nästan på att skorna inte skulle passa så jag kunde lämna tillbaka dem och spara lite pengar, men dem passade ju "tyvärr"... Vilken "otur"... ;) Dem mattsvarta kängorna var över förväntan, så mycket snyggare i verkligheten! Dem beiga var nästan perfekta och inte särskillt höga heller så med lite tur så kanske man till och med kan ha dem hela kvällen! :D
Jag köpte även en klänning med såkallad "lace up" i fram, jag tycker det är så sjukt snyggt! Är dock inte helt säker på om den ska behållas eller ej. Den var ganska kort och gled upp ännu snabbare än tighta klänningar gör normalt... Men materialet var fab! Så mjukt och skönt! Dem kommer att bli så sjukt snygga till ett par vita byxor!
Och nu till the dreamy shoes. JA dem är skitsnygga! MEN... Jag önskar att dem var lika sköna som dem är snygga... Sulan var stenhård och jag vet av erfarenhet att när jag får ont i den knölen (eller vad man ska kalla den) i trampdynan efter 2 min, så kommer man ha så sjukt ont i fötterna att man knappt kan gå efter en liten promenad. Dem kostar ändå 700kr och det är ganska mycket pengar för ett par skor som bara ska ligga i garderoben och se fina ut (för det gör dem ju verkligen)... Så jag får dra mig en funderare på den alltså....
 

Åsnevin?

När jag har middag med mina tjejkompisar så blir jag så inspirerad att äta nyttigt! Jag vet inte varför men jag blir ofta väldigt sugen på att göra riktigt goda sallader. Sist blev det en riktigt god sallad med grillad kyckling och ett helt otroligt gott vin! Nästa gång ni är på systemet (det är ju så smidigt nu när man kan handla själv haha) måste ni testa Ecologica Berlina. Det är ett vitt vin och som ni säkert redan hade räknat ut så är det ekologiskt. Me like!
Fun fact: vet ni hur man gör ekologiskt vin? Istället för att ha en massa giftiga ogräsmedel på vinrankorna, så har man åsnor som går där vindruvorna odlas och äter upp ogräset, smart va? :D

Tidig men härlig morgon!

Ännu en jobbhelg avklarad. Den rullade på fint! Nu är jag hos mormor i Skövde och har det mysigt. Jag vaknade kl 7 imorse (då jag normalt sett somnar efter en jobbhelg) och kunde inte somna om så jag satte på nyhetsmorgon och satt invirad i täcket och käkade mackor och drack varm choklad med kaffe. Jag kommer inte ens ihåg sist det hände! Så otroligt rogivande!
Jag har lyckats få med mig en samsungladdare istället för en iPhoneladdare (fråga mig inte hur...), så min mobil dog igårkväll och jag fick inte tag på någon laddare förräns kl 10 idag. Så det kändes som när man var liten igen när jag satt där i soffan och bara mös! Det är ju helt otroligt hur beroende vi är av våra telefoner idag. Jag kunde inte ringa någon, inte ens från mormors telefon eftersom jag inte kan några nummer, jag kunde inte kolla upp saker på nätet, inte kolla tågtider, inte ta mig någonstans eftersom jag inte hittar så bra här i Skövde och jag inte hade någon gps, inte föra över pengar på bankkortet, inte ställa väckarklocka, for god's sake jag kunde inte ens kolla klockan! Det är nästan sorgligt när man tänker på hur beroende vi verkligen är av våra telefoner! Hur levde vi någonsin utan dem liksom?