I guess i'm a dog person
Skit

 
Och så kan jag inte ens dricka pga min dumma mage, tack livet för den.

Långklänningar från himlen

Alltså jag är helt totalförälskad i mina nya långklänningar från nelly! Färgerna är heeelt underbara!
Nu behöver jag bara en bal eller ett bröllop eller nåt som jag kan använda dem på....


Råkade gå lös....

Jag råkade visst gå lös lite på Nelly.... 
Jag har ju inte direkt gott om pengar då jag inte jobbar för tillfället. Men jag kände att ibland får man fasen unna sig! Vet inte ens om jag kommer att behålla allt men körde lite på stilen "det är lika bra att passa på!". Långklänningarna var faktiskt på rea (me love) och resten fick jag studentrabatt på, man tackar! Det hela slutade på ca. 1850kr, rätt nöjd ändå!

Smygfilmning!

Någon jävel har tydligen smygfilmat mig på gymmet! Aja här har ni videon iallafall.... 

Urflippad kväll

I lördags gick det utför. Det började med att jag och Gabriella skulle ha mellokväll/pyjamasparty med lite vin och någon drink. På något vänster så slutade det med att vi blev aningen (om man ska underdriva) för fulla. 
Jag va så himla danssugen så när hon åkte hem drog jag ut en sväng på egen hand och där drack jag lite fler drinkar, men det var efter 6an med fishshot som det hela gick utför.... På vägen hem från bussen vet jag inte va som hände, helt plötsligt ligger jag iallafall på marken och kommer knappt upp (jag skyller dock lite på att jag hade högklackat). Det gick hål på byxorna och jag blöder från både knät och handen. Men som tur var gick det inte värre än så iallafall hahah! Mitt i denna fylla försökte jag söka jobb också, bra jobbat idiot! :'D
Det "värsta" var att jag var inte ens det minsta bakis dagen efter! :O

I just can't stop dancing!

Det finns inget bättre sätt att börja dagen på än att sätta på partymusik på högsta volym och dansa loss i trosor och t-shirt! LOVE IT! Dåligt med selfies

Har fått ett klagomål från en läsare att det är dåligt med selfies här i bloggen!
Skoja bara, sånna engagerade läsare har jag ju inte!
Men här får ni en på köpet så ni slipper vara ledsna längre! (Ni kan tacka mig senare...)

Bra telefon

Då har jag uppdaterat telefonen nu då. Har inte uppdaterat den sen iPhone 5 släpptes... Och den funkar ju bra och sådär.... NOT.
Jag önskar att vi får 27 grader i mars, men något säger mig att det inte riktigt stämmer..... (Och nej den är inte inställd på farenheit, jag har faktiskt lite smått och gott innanför pannbenet!)

Modebloggare för en dag

Dagens outfit:
Fancy pants

Min logik