Hård träning!

Drog en sväng till gymmet idag! Jävlar vad hårt jag kämpade på löpbandet alltså! Var helt slut efteråt!
Sen drog jag till Buger King för lite PROTEINS!
Nu sitter jag i min fåtölj för lite välförtjänt avslappning. Månadens träning... CHECK!

Nyttigt = frukost?

Mamma bakade en nyttig choklad kladdkaka med bönor och grejer igår. Då tänkte jag såhär: om den är nyttig, då måste den ju kunna klassificeras som frukost!
Det blev lite mango och hallon till med, jag dör vad god den va! Snacka om dream come true att kunna sitta och äta en chokladkaka och veta att man äter nånting nyttigt! WHAAAAT?!

Ligger i ett badkar

Ligger i ett badkar. Stabilt. Full? Nej? Vad menar du?Otur?

Igår behövde jag ladda min iPhone 3 gånger. 3 gånger på en dag är inte ens normalt! Antingen har man alldeles för mycket fritid, eller så har man en jävligt kass mobil eller så spelar man alldeles för mycket candy crush.... Och eftersom jag aldrig kommer erkänna något av ovanstående alternativ så får vi kalla det...... Otur! Jäävligt mycket otur!
 

Geniet slår till igen!

Man blir ju lycklig på sig själv när man för en gång skull kommit ihåg att ta med sig laddaren ner till sitt rum från övervåningen, problemet är bara att jag endast tagit med mig sladden och inte själva eluttags biten.... VILKET GENI JAG ÄR!!
Lika stort geni som när jag råkar ta selfi's istället för att ta kort på saker....

Nyser av choklad

Alltså varje gång jag äter mörk choklad så nyser jag. Men bara efter första biten, då nyser jag minst en gång, betyder detta att jag är allergisk mot choklad??
Alltså även om jag skulle va det skulle jag ju aldrig sluta äta det men ändå.

Party german-style!

Nu ska jag prata om fredagen för en vecka sen (ja jag är långtsynt). Då var vi på Kaspers college och drack oss fulla i biljardrummet. Sen drog vi till en bar som heter Zwei grosse bieren ("två stora öl" för er som är lite språkhandikappade). Och så hade dem ett sånt lyckhjul (eller vad kallar man ett sånt??) där man kunde vinna massa grejer när man köpte något baren, gissa om jag blev lycklig?! 
Alla som gissade JA, hade rätt. 
En kille på colleget köpte 1 L grey goose vodka och så vann han "dubbelt upp" och fick en extra, haha så jävla grymt!! Så vi var några stycken som delade på dem flaskorna och det tog inte lång tid innan dem var tomma. Själv vann jag två tyrolerhattar och var jävligt nöjd med det! Total spend of the night: 60 Danska kr (som jag vunnit i poker helgen innan).
Slutsast: Jävligt VÄRT!!
Fotnot: Alla som inte testat flügel shots eller kinderägg shots måste göra det!! Det är livets bästa shots!

JAG LEVER!

Hej, jag är tillbaka och vid liv! Jag fick någon influensa förra helgen och har legat svinsjuk hela veckan! Usch usch, men i fredags kämpade jag mig äntligen utanför dörren och åt en fantastisk buffé på stans bästa asiatiska restaurang: Rosegarden (Neo Asia). Så jävla fantasiskt!
Här får ni en random bild för att ni är så söta!
 

Mythbusters á la Julia

Man brukar ju säga att det låter som danskar har en varm potatis i munnen när dem snackar så igår testade vi den teorin. Jag tog en potatis i munnen och så försökte jag snacka danska. Och tro't eller ej, men det funkade!! Alla danskar var överens om att min danska helt plötsligt blev mycket bättre!
Slutsats: Stoppa in lite mat i munnen så kan ni snacka danska på ett kick!
 
 

Varsågod för infon.

Ikväll blir det fotboll, så jag ska få röra lite på fläsket igen! Perfekt. Att ha 10 pers som jagar efter samma boll i en timme är ju alltid kul! Och nu var jag inte ens ironisk. Förra veckan gick det ju bra, 6 mål på en timme, kommer säkert gå åt skogen idag bara för det. Positiv chey.
Nu ska jag gå och dö lite i min mattebok bara..... Varsågod för infon.
 

Mina fans måste lugna ner sig!

När man ser att bloggen har fått en ny besökare. Åh coolt, tänker man. Sen inser man att det är en själv. #foreveralone
Ett mer fan än igår iallafall! *Badass alert*

Repost från okt 2011

"Varför kan man inte säga ett höns? Det låter ju jättefint. På tal om höns så drömde jag att jag var och shoppade klänningar inatt som kostade 140 000 och bara för priset var stort så var klänningarna lika stora så det fick plats 5 stycken mig, så jag klonade mig själv så jag skulle kunna ha på mig klänningen *BAAM!* snillet slår till igen!"
 Såhär är varje dag i mitt liv, på rikigt. Dags att ta upp anteckningsblocken. Jag är bäst.

Hälsosamma Julia

Imorse kl 6.30 rullade jag faktiskt till gymmet. Ja ni hörde rätt, gymmet! Några gram mindre fett och några gram mer muskler, hoppas jag. Kötta vidare folket!
Såhär fancy såg jag ut imorse då... NOT.

Ni kan tacka mig senare

Nu kan alla bli redo för festen på ett kick med min tutorial! Ni kan tacka mig senare.
 

Denmaaak

Sitter här i Denmaaak och pluggar matte. Eller nä, uppenbarligen gör jag inte det nu, men jag borde. Jag tänker iallafall att jag borde göra det, det är ju alltid nåt.
Punkt och slut.