NO CHOCOLATE

Nu sitter jag på tåget till Danmark. 6 timmarstågfärd väntar mig, tjoho. Innan jag gick på tåget sprang jag snabbt till hemköp för att köpa lite mat till tågresan och så tänkte jag: choklad måste jag ju ha!! Nej Julia. Du ska vara nyttig nu. INGEN CHOKLAD! 
Och så gick jag förbi alla hyllor med choklad och var jättenöjd! Nu sitter jag här på tåget och jag vill inget hellre än att ha en liten bit choklad! OMG worst desicion of my life!!! Hur kunde jag ens komma på en så dålig idé?? :'(
Såhär missnöjd är jag med mig själv.
Så nu ska jag sitta här och inte ha något att göra i 6 timmar UTAN CHOKLAD som tröst! :'( var inte förvånade om jag inte lever när jag kommer fram.... Eller är mager som fan... ;)

Sista detaljen inköpt!

Sista detaljen är äntligen inköpt till balen, nu är allt klart! Tjoho, jag är redo! Jag och mamma gick runt hur länge som helst och letade efter en fluga till Kasper igår. Men tillsist, när vi gett upp hoppet, så stog den bara där på hyllan och sken! 
Perfect match till min cerica klänning! Bättre kan det inte bli :D

Har jag bloggat?

Ibland tidsinställer jag inlägg långt fram i tiden så jag glömmer själv av att jag har skrivit dem. Sen går jag inte och läser min blogg (ja jag läser min egna blogg) och ba: nämen oj! Har jag bloggat? Jaha! Undra vad jag har skrivit! De är faktiskt ganska skillat att inte ens själv veta vad man skrivit i sin egna blogg och bli förvånad när det hoppar upp inlägg här och där!
Såhär tänker ni nu då förstår jag:
Men det gör inget, för nu tidsinställer jag detta så kommer allt hända all over again! Jag är väl för bra ibland!

Mat, godsaker och... Träning?

Jag gillar att jag har en kategori som heter: mat, godsaker & träning. Haha hur kom jag på den kombon? Det bästa är att den innehåller ca 1% träning (och då är det oftast att jag tänker träna, inte att jag faktiskt har tränat...) och resten handlar om mat, bakning och choklad! Det är verkligen Julia i ett (choklad)nötskal!
Haha søren, där fick du för du läskade mig med choklad på snapchat en gång!!

Happy eat-chocolate-till-you-pass-out day!

Tack till den människan som skapat den här högtiden! Själv firar jag den circus varje dag, men för er vanliga människor:Bikinisar

Hur fina var inte dem här två bikinisarna då??? Speciellt den vita! LOVE. IT. Undra hur många burkar jag måste panta för att ha råd med dessa? 
För många antar jag....


What the leguana?

Igår när jag gick hem från bussen så gick jag bakom ett par och helt plötsligt stannar och vänder sig kvinnan om och skriker: men gud, DET GÅR NÅGON BAKOM OSS!!
Och jag hann inte reagera så jag gick nästan rätt in i hennes ansikte och sen börjar jag be om ursäkt för att jag gick bakom dem, vet inte ens varför jag gjorde det haha? 
Sen säger hon direkt: är du feminist??
Och jag ba: eeeehh.... Jag vet inte?
Så går vi och pratar och hon säger att jag måste komma på något feministmöte med henne och jag ba jaha okej! Visst liksom!
Sen visar det sig att hon bor i lägenhetshuset precis jämte mig! Vad är oddsen liksom??


Studentklänning!

Jag har äntligen hittat mi studentklänning! Såfort jag fick hem den kände jag bara "JA! Det här är min klänning!!" Den är verkligen den perfekta studentklänningen, classy men unik med en superfin detaljerad rygg!
Den är dock lite stor, men det får vi lösa, nu har jag iallafall hittat the one, så det känns så jäkla skönt!!