Party

Igår (eller snarare inatt) var vi ute och festade. Tanken var att vi skulle till Köpenhamn men så långt kom vi aldrig haha. Kasper jobbade till 23 så efter det packade vi bilen med madrasser m.m. för att kunna sova där. 
Hittade dessa snygga cider när jag var och handlade, köpte dem enbart för dem var snygga haha!

Sen var vi påväg mot Köpenhamn, men stannade i Køge och gick in på en klubb, där var bartenderna topless, även tjejerna. Så typiskt DK! Men det var lite tunt med folk så vi rullade vidare till Crazy Daisy i Roskilde. Och där var vi från kl 1-5 ungefär, det var askul! Det ena dansgolvet hade en bar i mitten och så var det gammal musik som man lyssnade på när man var liten typ: macarena, mambo number 5, summer of 69 och så blandade dem det med lite nytt med! På det andra dansgolvet var det housemusik och mer dansmusik, det fanns strippstänger och massa olika små scener som man kunde dansa på. Jag dansade på baren och vi blev uppdragna av personalen för att dansa i några soffor. Det hade ju aldrig hänt i Sverige, då hade man blivit portad typ! Men danskarna är sköna!
Jag hade aldrig testat slush ice shots, så vi beställde in 10 st, det lär ju vara riktigt nice på sommaren!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback