Dagens outfit

Dagens outfit, hope you like it!
Kände att det var en fin detalj med olika strumpor, hoppas ni gillar mina trendsättande strumpor!

Första världskrig och köppbullar

Pluggar första världskriget och käkar köttbullar. Inte helt dumt såhär 20 i 1! Nej nu hoppas vi att slutet är nära för mitt plugg, kommer vara död imon....Ironin strömmar ut genom öronen

Man vet att det är något fel på sin dator när det tar 3 minuter att starta word...... (Y)
 
 
Här kan ni också se hur min dator brilljerar med sin snabbhet!! Helt sjukt vad snabb den är alltså! Jo men den är ju klar imon kväll, perfekt ju! (Y)

Jobb

Sitter på jobbet och har inte så mycket att göra, väntar bara på att gästerna ska äta klart sin frukost så jag kan börja plocka in den om 10 min. Det är rätt lugnt idag, bara 10 gäster.Bästaste<3

Jag är så himla lyckligt lottad att få ha den här lilla dansken alltså! Han är bäst! <3 Synd att han bor i Danmark bara... ;)
Ska också inflika att jag har på mig 14cm klackar här vilket betyder att jag kan ha klackisar utan att se ut som en jätte, drömmen!! :D 

Shoes

Vill ha :( Men finns dock bara kvar i stl.41. Så fina!
Hoppas dem får in fler storlekar, dem finns här

3,5 år

Min gamla bloggdesign fick lite damp på mitt långa bloggarkiv. Det var helt kaoz och flera arkivlänkar fick ligga på varandra för att det skulle få plats. Men nu ligger dem fint uppradade och oj vad länge jag har haft denna bloggen! 3,5 år nu ju, helt sjukt egentligen!
 
 Spa

Jag hade en helt underbar spa-vistelse med kasper på falkenberg standbad! 3,5 timmes spa, 3-rätter middag, övernattning och ullared på vägen hem! Perfekt!
Här fick man ligga framför en öppen brasa i dem stora sängarna i 45 min och så fanns det choklad, nötter, te, frukt och massa snacks som man fick ta. Det var nog nästan det bästa med allt! 
Här fick man lerinpackning i marmor bastun.

Fångad på bild på nyår??

Skulle bara kolla lite vimmelbilder för att se om det var någon jag kände som var med på dem, så hittar jag helt plötsligt dem här?!

Hahah kan ju erkänna att jag inte hade så mycket minne av att det där hände... Men det var nyår iallafall, riktigt go kväll blev det ändå. Dock så gjorde vi misstaget att börja laga vår finmiddag när vi redan var packade. Det är ett under att vi fortfarande har alla fingrar kvar haha! Sen ville jag och becca knappt äta när det var klart, smart drag!