Bortskämd

Idag har jag och Kasper varit tillsammans i 3 månader så han skämde bort mig lite extra idag! Först fick jag en chokladask chokladpraliner, sen fick jag fått gå på vattenmassage och så fixade han så jag fick lite ledigt från praktiken, så tog han mig till ett café där vi åt supergoda club sandwiches, helt perfekt dag! <3
Jag gör framsteg

Jag började min lediga dag idag med att rida på Caletto. Jag gör framsteg. Jag har nu lärt mig att svänga samtidigt som jag travar. Avancerade grejer vet ni! 
Sen hjälpte jag till i stallet och gjorde fint på gården. Sen när Kasper hade vaknat så åkte vi till nåt ställe och gick en promenad längs havet med Simba.
Jag har inte tagit en enda bild på mig själv på sistonde men jag antar att ni inte sakar mitt lilla clown ansikte ändå!

Praktik

Igår så fick jag lära mig att programmera broderi, så jag fick göra mitt egna namn och sen broderade jag det i en broderimaskin på en handduk.
Idag har jag fortsatt att brodera och lärt mig att brodera på kepsar. Jag har också fått packa upp och prismärka nya varor och inventerat lite mer.


Praktik i Danmark

Nu har jag gjort min första dag på praktiken. Jag är i Danmark på Kaspers hästgård och praktiserar i derat hästbutik och på gården. Så nu ska jag vara här i 4-5 veckor till! 


Idag har jag putsat ridstövlar, städat butiken, inventerat och påbörjat att lära mig att brodera som vi ska fortsätta med imorgon. Nu har jag precis varit ute och ridit på Kaspers systers häst, världsmästaren fick känna på en liten nybörjare haha (och självklart är det mig själv jag pratar om när jag säger världsmästaren...)
Nu väntar jag bara på att Kasper ska komma hem från jobbet, vi får se om jag lyckas hålla mig vaken 30 min till...


Bra dag

Idag har varit en bra dag! Det är allt jag har att säga än sålänge!
Den hade varit perfekt till och med om jag haft ett par hot wings nu innan sängdags, i'm obsessed with MC's hot wings, älskar dem!!