Hårkoll

Det var faktiskt rätt snyggt med det "korta" och lite lätt solblekta hår som jag hade för 1,5 år sen. Men nu ska det bli riktigt långt först, så jag kan säga sen när jag blir gammal: Jag hade hår till hit *pekar*, en gång i tiden!
Så kommer dem ba: WOOW! 
Jag har planerat för allt ni vet!
 
 

Angelica Blick for Bikbok

Var på bikbok idag och provade en body och en kjol från Angelica Blicks kollektion. Så snyggt! Tyvärr var metallgrejerna i toppen typ tillböjda så den satt jättekonstigt, annars hade jag lätt köpt den! För det var den absolut sista med. Men så är det ibland.Studentklänning!

Jag har beställt en ny studentklänning nu! Eftersom den förra jag beställde var på tok för liten och inte alls var lika fin i fram i verkligheten. Så nu beställde jag den här. 
Men den ser väldigt olika ut på olika bilder så jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Men det märker vi väl när den kommer! Och eftersom 2/2 kommentarer sa att den var jätteliten och den ena sa att den normalt har 36-38 men fick ta stl.40 för att den skulle passa, så jag tog också stl. 40 nu och hoppas den passar! Men jag är lite fundersam...
Som ni kan se gick den förra jag beställde inte ihop mer än såhär, haha, charmigt va?
 

Girls be like:

"I just woke up"
 Nej. Det är ingen nyvaken människa, såhär ser en nyvaken människa ut!
Japp, sanningen är äntligen ute bland er.
 

Solbränna

Alla ligger ute och solar. Är det bara jag som blir så sjukt uttråkad av att sola?? Antingen måste jag ha någon att tjöta med, eller ha något att äta typ glass eller nåt. Men jag tröttnar ändå efter ca 10 min, iallafall hemma i Sverige.
Målet är ju brännan jag fick i Spanien, den va go. Där den charmerande bilden är ifrån.
Kungen fick en wet willy
Jag känner att jag kommer ligga lite efter med brännan nu, men jag tar igen det i Grekland sen förhoppningsvis! Jag får köra på brun utan sol tills dess eller nåt (haha skoja, skulle aldrig palla!).

Varje gång jag tänker gå till gymmet...

Varje gång jag tänker tanken på att träna finns det en liten röst i mig som skriker:
 

Balskorna är beställda!

Jag har äntligen hittat ett par skor till balen! Av en slump så hittade jag dem här i en annons från ellos. Vem trodde att detta fanns på ellos liksom?? Jag gick lite crazy och beställde dem i beige/nude (eftersom jag bara har svarta högklackade skor, så tänkte jag att det kan vara kul med ett par i färg!), så vi får hoppas att dem blir fina till min rosa balklänning annars ska jag byta till ett par svarta. (Och sitter dem bra kanske jag köper dem svarta ändå hehe...)
 
Och klacken är BARA 8,5cm (WHAAAT liksom?!) så det är ju nästan vardagsskor, precis vad jag har sökt! Skor som inte är så höga, både så jag slipper bli så lång och som man förhoppningsvis kan ha lite längre en kväll utan att fötterna dör av smärta!

Älska eller hata?

Det tog ett tag innan jag bestämde mig för om jag skulle älska eller hata dem här skorna, men efter ett par kik på dem bestämde jag mig för att jag älskar dem! Jag tycker dem är så sjukt coola och eleganta, jag måste bara ha dem!! Jag får vänta tills plånboken tillåter bara, får hoppas dem finns kvar då....
 
 
Det är bra pris på dem, men ytterligare en litn utgift funkar bara inte nu innan studenten och balen! Dock är dem 11cm utan platå och det är på gränsen till för högt... Det högsta jag har är 16cm klack med 4cm platå, alltså 12cm skillnad och det är ganska sjukt att gå i kan jag tala om!
 
 
 

Vinkväll

I lördags var jag och Becca på småländska kolonin och drack vin. Vi bara satt och tjötade och hade det trevligt! Det måste vi börja göra oftare! (När jag slutat vara pank då...)
Jag kände för att klä upp mig lite extra så jag drog på dem här dösnygga klackarna!

Bilmässan

Nu har jag varit på informationsmöte inför helgens stora bilmässa. Jag kommer jobba på mässan hela helgen och jag känner mig riktigt taggad alltså! Vi ses i entré syd kassa 6! ;)


Got to catch 'em all!

Snyggaste ciderflaskorna ever! Och nu har jag alla olika mönster, sist jag var i Danmark så köpte jag zebra och leopard. Nu har jag smakat på en också, så jag har bett Kasper att köpa fler och ta med sig nästa gång han kommer hit!

Tågkaos!

Har försökt ta mig hem från Danmark idag, men det har varit helt kaoz! Först blev jag fast i Malmö, tåget skulle helt plötsligt inte gå längre. Och det hade varit tågkaos hela eftermiddagen så massor av tåg va inställda och försenade. Så det var så mycket folk på perrongen så man knappt kunde ta sig fram. Det var det sjukaste jag sett!
Men nu efter många om och men sitter jag äntligen i Alvesta och mamma är påväg hit för att hämta upp mig!
Men det är ändå värt allt trubbel jag genomgår med tågen hela tiden när jag får spendera tid med världens finaste pojkvän!<3

Studentklänning

Jag beställde precis en studentklänning! Tjohoo! :D Och vita låga converse till studenten med. Perfekt, nu är jag nästan redo om allt sitter och ser ut som det ska!
 

Sockerfri

Nu har jag varit sockerfri (utan allt som är sött rättare sagt, godis, choklad, läsk osv.) i 3 dagar! Detta firar jag med en cola bara för jag varit så duktig!
Tänk er Julia utan choklad i 3 dagar liksom, HELT SJUKT!! Nu får vi se hur många dagar jag klarar efter colan! Jag har äntligen kört på vägen mot ett sundare liv (jag kanske ångrar mig imorgon, men det får vi se då... Hehe...)