Åka på fotsteget?

Jaha nämen var tåget fullt? Ja men då får väl jag åka på fotsteget då!
Oj vilken tur att den lilla skylten på tåget varnade mig för att åka på fotsteget! Det hade ju varit min första tanke annars!

Mystisk garderobslapp

Lagom kul när man hittar en sådan i fickan och vet att något är kvarglömt, men har ingen aning om vad 17 det kan va?? Eller har jag fått någon annan mysisk persons lapp i min ficka?? Jag vette fan alltså! Har verkligen ingen förklaring, men jag får väl gå till olearys och se vad dem säger!Jag blir galen!!!

Alltså seriöst jag pallar inte mina grannar!! Ligger i sängen och försöker sova och allt jag hör är ett konstant bankande av deras bas!! -.- 


Kärring Julia

Alltså vad är det med mina grannar? Dem bestämer sig för att börja spela hög party musik med asstark bas kl 23 på en måndag! Hallå, missade ni helgen precis eller? Jag menar seriöst, en mådag.... Det är typ någon arabisk party musik eller nåt det låter såhär: *bom*bom*bom* eeehhaaaah hylliehylliehyllie ooeeaaahhh! *bom*bom*bom*
Alltså det är en grej att spela musik sent, men då kan man väl fan inte ha så stark bas på så det hörs från första våningen (jag sätter vad som på att det är dem som vanligt) till fjärde våningen?? Stackars dem bor precis åvanför säger jag bara....
Mvh. Kärring Julia

Gammalt inlägg

Satt och läste gamla inlägg. Haha. Jag är fan bäst :'D
 
 

Balklänning?

Alltså jag är ändå lite smått förälskad i denna klänningen. Så sjukt fin är den!!


Partaj!

Kvällen igår blev ändå jävligt kul tillslut efter allt kaoz! Jag hamnade på en julfest, med julhattar, glögg, pepparkakor och julgran! Riktigt nice alltså!! Sen drog vi ut en sväng och jag träffade en del trevliga fillurer ;) dock så var det lite surt när en kille hällde vin över hela mig sen försökte han ändå ragga... Haha man bah tror inte det va!
Och så vann jag massa på black jack åt en random kille på krogen, haha.

Mysdag!

Nu sitter jag och mami på johans café och myser med varsin latte, chokladtryffel och araksboll, mumma! Vi har varit på marknaden och köpt oss en liten älg gjord i granris, julgodis och en julkrans att hänga på dörren. Idag blir det en riktigt mysdag! Vi har pratat om hur det är att vara aupair och jag tror jag ska kolla upp om det går att va det i 6 månader istället för ett helt år. Då hade jag velat göra det i Usa. Tjoflöjt!

Reindeer nailart

Fick lite inspiration ikväll att måla naglarna. Så jag satt en bra stund och målade rudolf och tomtens andra 8 renar på naglarna och tomtens luva på den sista. Kan ju säga att det var lagom svårt att måla detta med vänstern, men efter mycket pill och tålamod så blev det tillslut små renar! Nu ät jag redo för julen på riktigt!

Haha det var en kul idé, men jag insåg precis att jag inte kommer vilja gå runt med renar på fingrarna särskillt länge... Värt.

Mysfika

Jag och Becca var på espresso house idag och drack varm choklad med grädde och mashmallows och bara tjötade på om livet. Så himla mysigt!<3Ful och full

Pappa och jag i ett nötskal!
 
 

Hål i öronen

Impuls köpte mig ett par söta örhängen i äkta silver innan körlektionen. För jag måste vänja mina hål i öronen vid att bli använda igen. För nu hade dem typ växt igen så jag fick trycka igenom örhängena och då blev dem irriterade. Så nu ska jag tvätta med sån sprit och hålla dem bra och funkar det så ska jag ta ett hål till i ena örat.
Hon i affären blev typ helt ställd när jag frågade om man kunde rengöra dem med vanlig sprit. Hon måste typ trott att jag menade absolut vodka eller nåt haha!

Luckiest girl on the planet

Jag har världens bästa pojkvän! Finaste julklappen någonsin, hihi<3

Trogna läsare

Tack mina trogna läsare som läser min blogg utan uppdatering i 11 dagar. Vilka kämpar! Vilka atleter! Jag beundrar er styrka!
Här får ni lite kärlek!<3

Mental hug till er!

Jul igen!

Lusskatterna är bakade. Första glöggen är drucken. I öppna spisen är brasan tänd. Julgranen är uppsatt. Första julklappen är bortgiven och även öppnad. Julgardinerna är uppe. Julskivan spelas flitigt. Julmusten ligger på kylning 24/7. NU ÄR DET JUL IGEN!! :D
Det finns nog få som älskar julen så mycket som jag! Allt som har med julen att göra gör mig lycklig!! :D

Vem hade trott det?

Efter snart ett års dejtande är vi nu officiellt tillsammans. Hihi känner mig verkligen så lyckligt lottad! Vem trodde att jag skulle träffa en dansk på skidresan i Österrike (eller att träffa en är väl inte så otippat, det kryllar ju av dem i skidbackarna haha!) och faktiskt bli förälskad, sedan att vi skulle fortsätta träffas och tillslut bli tillammans? Inte jag iallafall kan jag lova! Men så är det, det händer när man minst anar det. Plötsligt så står han bara där<3 Visst det är surt med avståndet att ha 4 timmar emellan oss. Men vi har lyckats lösa det ganska bra hittills även om det är jobbigt. Sen vet man ju inte var man hamnar i framtiden, det återstår att se. Jag vill ju upptäcka världen efter studenten!
Men just nu leker livet!