ficking awesome

Random.
Imorgon har vi bara engelska. Börjar 10 i 11 och slutar vid 12 nångång, SWEET :D

bo-ring?

JAG HAR TRÅKIGT. Detta är icke kuligt, yeeey.... Nu vet ni. VET NI. Vet ni. Vet ni. Vet ni...
Shit hörde ni ekot?? :O

Svar

Emelie om Nu är det över!:
Kasar klänningen ner mkt så man måste dra upp den hela tiden? :)
Nej, på mig satt den som en smäck, så den satt där den skulle hela dagen! :D

idag är inte imorgon

Gott att börja halv 10 ist för 8 och sluta halv 3 ist för kvart över 4 idag! Engelska nu, sen färdig, YEEEY :D

Klaras kommentarer in my <3

Hanna: jag har fått ett nytt kusinbarn! Han heter Albin.
Klara: Är det en tjej?
Hanna: Nej...
Klara får till det som vanligt! :D
Random

Lärorik rast

Sitter i korridoren och har djupa diskussioner med klara och hanna. Vi har lärt oss att Dubai inte är ett land, som vi trott hela vår uppväxt. Det är numera en stad har vi insett. Vi vet nu också att vara arab inte är någon religion som jag trodde. Sen vet vi också att arabien inte finns.
Slutsats: Google är sjukt lärorikt.
Emlila: Var det inte Van Gogh som uppfann google?
Han var en konstnär, good job :D

tisha på hög nivå

Jag vet att ni älskar min tisha idag. Och nu ska jag besvara frågan som alla ställer sig: JA, mustascherna är lena att ta på.

Kej

Duck-face FTW
Idag är jag så sjukligt trött. Nu vet ni.

sjöhest

Hej. Hej. Hej. Hej. Hej. Är du nöjd?

Spring

Fan. Nu ska det bli vår. Vårskorna är framtagna. Solglasögonen är putsade. Vårkläderna är redo att invigas. Allt är förbrett. Så kommer det jävla hel-vetes snöflingor från himlen idag och landar på min vårmark. FAN.

takläggare nästa?

Nu har papi förklarat för mig allt om drenering (rör och vatten runt huset. Helt enkelt.) och att lägga tak. Han har till och med demostrerat det med näsdukspaket, pennor och näsdukar. Nu är jag fan pro på det!
Papi försöker göra sin lilla flicka smart <3
Redo för att lägga tak som en riktig man.

lession hate

söta tjejor
Har världens tråkigaste lektion... YEEEEEEEY. Nej. Suger ROMPAAAAAAAHH!!

Hell yeah


ibland så käkar jag ris

sjukt söt bild, det får ni på köpet!
Det har vart lite torrt på torra inlägg på sistonde tycker jag. Slut på detta? Vem vet. Korvmos.

mini Julia

"utklädd" till bebis, notera att pyjamasen har en lucka för rumpan (Y)

spanish-banish

Sitter och har spanska, men idag är det så fnt väder (och jag fick sovmorgon till 1) så då kan man ju fan inte va annat än glad!!! YEEEEEEEEEY :D

schu-sule

Detta har jag gjort mig förtjänt av nu...
Sitter in da schu-sule aka skolan. Har jättekul. Nej men jag har jobbat på så nu är jag klar. Duktig_chey-95 jag vet :D

Det är inte lätt när det är svårt

Logiskt.

FUCK.

Känns som skolarbetet går framåt när man sitter vid datorn med mobilen jämte... Det ska va klart imon (tror jag?). Jag har en känsla: FUCK.

papi

Det är inte allas pappor som kommer hem mitt i natten och är asstolt över sin nya "mohawk" som hans kompis gjort med sin hundtrimmer :D Det finns bara ett ord att säga om detta: DADDYCOOL.
Hej hej, hemskt mycket hej. Idag har det varit lite bättre, papi kom med kladdkaka och choklad på lunchen (min frukost), han vet allt hur han ska göra sin lilla flicka frisk och glad igen! <3
Måste ju säga att vi har en hel del likheter :D

sjuka människor

Idag är jag en sjuk jävel, bokstavligt talat.... Fast det känns inte lika jobbigt när man öppnar skåpet och ser detta! Eller såg rättare sagt, HEHE...

kiss my rump

Hey, long time no talk, ungefär. Men ni lever och mår bra ser jag (JA jag har satt upp en övervakningskamera på eran toa, så jag vet mer än ni tror!) MEEEEN nu ska jag sluta tjöta om er och vara a selfish bitch som jag alltid är!
Jag vet att ni älskar mina snygga bilder!

Uppe-sittar-natt

Trevlig uppe-sittar-natt innan bussresan till trysil imorgon, och JA jag lät henne vinna så hon inte så bli psykiskt störd, visst är jag en snäll människa?<3

 


Sugen

Igår tog jag och anna varsin glass på mcdonken, det hade inte suttit fel just nu kan jag ju tala om...


Kanske är en papegoja

Vaddå gammal bild liksom.
Ojojoj, vad jag är trött nu. Satt uppe med SWOT-analysen til circus halv 2, började skolan 8 imorse. Slutade klockan 13, gick på stan med Anna i 3 timmar och köpte lite grejer inför trysil (man kan ju behöva solglasögon liksom...). Nu är jag seg. Borde baka chokladmuffins eller liknande att ha med mig i bussen i övermorgon och jag borde börja packa... Men jag har bara en känsla just nu: ORKA.

vill du ha en dejt?


vill du lägga det i min care-kasse?

Idag har jag fortfarande jätteont i huvet så jag stannar hemma och gosar med izzy i soffan istället PUNKT Jag vill ju inte bli sjuk nu när jag ska till trysil på söndag DESPERAT UTROPSTECKEN *Sadface*

livets gåva

Sen i höstas har min stora passion varit skor, nu känner jag att jag är inte lika besatt av dom längre (även om jag fortfarande ÄLSKAR dom till döds, så är jag inte lika besatt av att köpa nya 24/7). Nu börjar jag istället att bli mer intresserad av bakning! Jag vill köpa allt som har med bakning att göra och jag är sugen på att baka hela tiden! :D så nu ska jag inte bara baka grejor med choklad (som jag alltid gör annars) utan börja testa lite nya recept: TAGGAD CHEY!!

bilden säger det

Huvudvärk som fan idag. Inte kul...

Electropop hår

Man ser snäll ut när läraren kollar på en och kör *jag-posar-inte-alls-framför-webcamen-blicken*

Fashion


Camera

Nu har jag bestämt mig. Jag ska börja leta efter en systemkamera. Nu ska jag ta finfina bilder, YEEY.
Let the searching begin! :D

crulls

Tänk om man vaknade upp med fina lockar i håret varje morgon... Till er som gör det och inte uppskattar det: ta er på skjärten.

Söt get

Lika söt som vanligt!<3
Hallå, det är eran lilla osociala jävel som talar! Jag har inte varit så social mot er som jag brukar vara, BU-HU. Ni överlever. Det var nog ungefär allt jag hade att säga, logiskt va? Nej jag tänker inte tala om "the past" (vad händer med min svenska? Jag slänger in massa engelska uttryck och ord för jag kommer inte på vad dom heter på svenska :o ) Vad jag gjorde igår eller förrgår, eller förr-förrgår känns ganska orellevant just nu. Hejdå.

fly away

Idag var vi på Jönköpingsflygplats för studiebesök. Lärorikt må jag säga! Vi var uppe i kontrolltornet och fick se hur det gick till när ett plan landade bla.

Fräna människor

Har jättekul på matten, ritar och grejer. COOLT.

Inspirerande

Bilder från weheartit

kärleken är evig

Vill verkligen köpa nya skor nu!! Tråkigt att inga skobutiker får in dom skorna jag vill ha till ett pris som inte gör mig bankrutt... :(