Dagens humor

-Do you speak English? 
-Yes 
-Name? 
-Adolf Bumin.
-Sex?
-3 to 5 times a week.
-No, I mean..male/female?
-Yes, male, female and sometimes camels. 
-Holy cow! 
-Yes, cows, sheep...Animals in general. 
-Oh dear, 
-No, deer runs too fast.

Jag är ett pommes strippes

- Får det lov att vara lite random?
- Självklart!
- Vill du ha pommes till det?
Typ så känner jag mig nu. Som ett pommes. Hårt utanpå men mjukt innuti. Knaperstekt är jag också för er som vill anteckna.
Jag orkar inte. Hejdå.

Jag är tydligen pensionär?

Det var någon som ringde mig och började prata om "min pension". Tydligen ska jag gå i pension när jag är 16 år. Jaha där rök min karriär som bodybuilder... Men det är inte alla som blir erbjudna att jobba som pensionär hela livet :D (äntligen kan jag börja på pensionärs bowling!)

På tal om zombies

Tänk om världen blev attackerad av zombies och mitt enda vapen var föremålet som ligger till höger om mig (en perm med papper i). Då skulle jag få papercutta ihjäl dom, låter som en bra plan! Jag får be dom visa upp sin största blodådra så cuttar jag av den, så dör dom, jag kmr ju lätt utplåna alla zombies med min teknik!
Annars får jag väl skrämma bort dom med min snygghet...

Lektion

Hotell och logi står på schemat.
Vi har planerat ett paketpris med olika upplevelser och boende på ishotellet i Jukkasjärvi. Om man lägger på 12 000 på priset så får man åka hundspann till och från flygplatsen, sjukt värt ju!

Kul liv.

Sexigt.

Love for me, it's not who I can imagine myself with. It's who I can't imagine myself without.

Svenska lektion. Jag sitter och kollar igenom min krönika om hur onödiga böcker är, känns bra. Nu vet ni.
Random.

happy days

Igår var jag och spelade badminton med Kent i 2,5 timma (med vila såklart), men det fick jag ju sota för idag, träningsvärk i armen ryggen och speciellt i rumpan! Men det var riktigt roligt, även om jag förlorade alla matcher... Idag var det en riktigt chill dag, vi började 10 i 11, och då hade vi it info istället för englska, sen hade vi rast +lunch (lunchrast), efter det så gick hela klassen och bowlade, sjukt roligt! Jag hade aldrig trott att det skulle gå så bra som det gick :o Jag slog mitt personbästa och fick 121 p i första omgången, helt sjukt för att vara mig! Jag slutade på sammanlagt 335 p i serie 3, bäst av alla i klassen var jag till och med! jag känner mig riktigt stolt att jag gjorde så bra ifrån mig :D
Jag fick typ superkrafter

rast

Sitter i korridoren och leker med våra datorer i väntan på att lektionen ska börja, intresseklubben antecknar typ...
Passade på att växa ut lite kropps hår jag ändå höll på...

Stackars lilla iPhone!

Min iPhone kan inte vara riktigt frisk i skallen! För nyss så började den plötsligt spela musik utan att jag hade rört den, sen stängde den av musiken och satte på den igen. Sen så speedade den upp låtarna så dom gick onormalt fort och sen sattes röststyrningen igång... Stackars liten!<3

ungefär såhär chockad blev jag!

haircut

Jag drog förbi frissan på vägen hem från skolan, vad tycks?

Skola

Nu är det service och bemötande som står på scemat, idag är en föreläsare här som berättar lite om branschen, riktigt intressant faktiskt! Nu vet ni.
Random.

Shoes<3

Hej, ville bara säga att jag älskar mina nya skor!
hejdå.

Jag har inget bättre för mig så tänkte dra en bloggish

KUL.