Sommarstugan

Jag kom hem mitt i natten igår (elr i förrgår) från sommarstugan. Jag var där i ungefär en vecka, jag tog tåget upp men sen kom pappa upp så jag åkte med honom hem sen. Min kusin oskar var där också, så det blev väldigt mkt spelande. Tyvärr blev det inget bad för mig för jag lyckades dra på mig en förkylning redan i måndags förra veckan, men den har fortf inte försvunnit helt :/ Igår installerade jag zoo tycon på min dator igen, jag har inte spelat det sen jag var liten! fast jag tröttnade ganska snabbt tyvärr... Idag tänkte jag intsallera roller coaster tycon 3, det var också sjukt längesen jag spelade! Men vi får se ;)

Elite Model Management

Idag åkte jag till Göteborg med papi. För Elite model management hade mailat mig och ville träffa mig. Jag fick mäta mig, skriva in några uppgifter och ta bilder. Sen skulle dom skulle sitta och kolla igenom mina bilder och mått och sånt och sen bestämma om dom ville skriva kontrakt elr inte... :D Jag tror inte det blir något, men man kan ju alltid hoppas! Det var iaf kul att såg något i mig, så om dom inte signar mig så är det ju bara att försöka hos andra agenturer ;) Men om dom vill skriva kontrakt så kommer jag att bli ett utav deras "new faces" som dom satsar på. Han visade deras "new faces" som dom hade nu, det var typ 7-10 st. Dom var nere i Milano nu över sommaren och gjorde modelljobb, fatta vad grymt! Efter mötet hos elite så gick jag och papi på en liten shoppingtur i Göteborg.
Chicken alfredo pasta på olerys, GRYM!
söta små skossingar
Julia hittar jeans: kors i taket!
jag och papi

trevlig kväll

Ikväll var vi en sväng hos Laurits. Vi åt hembakade pizzor, det va riktigt gott alltså! Sen hittade jag och Jennifer ett gammalt manus vi hade gjort till våran "långfilm", vi garvade typ sönder åt vissa repliker, HAHA :D Det var lika trevligt som vanligt helt enkelt!
Jag vet vad pappa aldrig kommer att jobba som iaf...
nämen kolla en uppstoppad kanin!

SICK

Igår var jag och badade med min småkusinos Aisha och Leoni. Jag har haft ont i huvet dom senaste kvällarna sen typ i onsdags, men jag har trott att det har varit för att jag inte har druckit ordentligt, men nu: BAM! Så kan jag inte sova för jag är helt täppt i näsan, har värsta huvudvärken och lite ont i halsen :( Jag gick och la mig vid 12 igår men låg vaken till klockan 3 för jag kunde inte sova överhuvudtaget. Sen när jag tillslutlyckades somna så hade jag en jättejobbig dröm, trots att jag vaknade minst en gång varje timme så kom jag in i samma jobbiga dröm igen såfort jag somnade om. HEMSK NATT säger jag bara... Och idag skulle jag och några kompisar åkt ut till Gränna och haft det mysigt, men jag fick stanna hemma ist :(
Mysdressen är på, önska bara humöret fanns där idag med...

E.L.F

I måndags hämtade jag ut paketet med mitt och Malins smink från e.l.f, och både jag och Malin är väldigt nöjda! :D Jag är bara lite missnöjd med några färger som inte såg likadan ut på internet som i verkligheten, men det får funka ändå. Allt var av bra kvalitet trots det låga priset, så behöver ni smink kan jag rekomendera den sidan alltså :D

school's out for summer

Inatt några minuter efter 00.00 fick jag reda på att jag har kommit in på mitt förstahandsval till gymnasiet: Hotell och turism på Per Brahe Gymnasiet :D Jag tackade ja direkt, så nu väntar PB till hösten! Intagningspoängen var 110, men jag hade 260 så det var ganska lugnt.

Gårdagen

Det slutade med att jag, Melina och Malin åkte ut till Lekeryd och käkade mjukglass med topping och strössel (nuisettetopping och nötkross tog jag), MUMMA! Sen GICK vi till uddebobadet i den otroliga värmen, det var sjukt jobbigt! Så vi var asvarma när vi kom fram så vi badade direkt. Sen när vi kom upp och ville ha varm sol, så hade den gått i moln och var framme några sekunder innan den gick i moln igen, så typiskt! Så vi låg och frös sen ist, haha ;) Men det var kul iaf!
ASGOTT!!
Malin lyckadeds få bild på flugan, haha

Inte ett moln, så långt ögat kan nå... jo överallt vafan!

Nu är klockan 20 i 2 på "eftermiddagen", och nu är jag äntligen vaken... Jag kunde inte sova inatt för det var så jäkla varmt! Tror jag somande nån gång efter 5 tillslut iaf. Idag är det molnigt och grejor så jag ska bara chilla och se på film och sånt tror jag. Men först måste jag ta ut hunden. Nu är jag hungrig, nu vet ni det. Gonatt :)
Plutten trivs bra i husvagnen

HAHA

Är det bara jag som garvar sönder? :D