Tasha

Jag älskar den här tjejen alltså! hon har sjukt go inställning :D

natti natti

Idag hade vi möte i skolan angående vår klassresa. Den 7-8 Juni ska vi till Göteborg :D Allt är inte fixat än, men boendet är iaf bokat och det andra är på G. Gött som bara den alltså! Jag längtar, men ändå inte, för det är ju det sista vi kommer göra med vår klass förutom avslutningen i kyrkan då dagen efter. Sen slutar vi nian :o Det har gått helt sjukt snabbt! Det var inte alls så hemskt som jag trodde att det skulle vara. Tur att jag fick ett litet wake-up-call i början av terminen så jag kunde njuta av tiden istället för att bara längta till nästa steg. Mmm... Nog babblat! På måndag ska jag och tre till sätta ihop ett bildspel med bilder och videor från klassen från 6an till 9an. Hoppas vi hittar många pinsamma och roliga bilder/filmer! :D
Min lilla nattmackis...

gårdagens lilla inköp

Igår var jag och Malin en sväng på stan. Jag hittade lite nya stuff :)
En asgo byxdress
Basic linne
och en bikini som också kan användas som bh, how smart??

Grymmaste idol auditionsen!

HAHAH helt underbara! :D

Bildbomb: Malmö & Köpenhamn

I tisdags-torsdags kidnappade Melina mig och körde ner mig till malmö och köpenhamn. Det hände asmycket kul, kanske delar några historier med er senare. Här kommer lite bilder iaf ;)
"Såhääääääär glad är jag just nu!!"
Bara jag som älskar bilden?? :D
Danmarks grymma arkitektur!
Här sålde dom och rökte på droger helt öppet
"May I also take a picture?"
Ena delen av vårt fina hotellrum

Hello

Nu var det längesen jag skrev, så det är väl dags att göra ett litet inlägg igen! Jag bara tröttnade på att skriva för ett tag sen, jag vet inte varför. Men nu skriver jag iaf igen :P Det har hänt massor sen jag skrev sist! Alldelles för mycket för att jag ska orka skriva allt... Meeeen, jag tror ni överlever ändå! :)
Jag vet att ni älskar bilden ;)