Kusin<3

Kollade gamla bilder och hittade denna härliga kusin-bild på meejj och Oskar!<3
Den äe lite mörk, men sjuukt härlig!<3

5 grejjer som...

...skrämmer meejj:
1. Jag kan inte stå inne i badrummet med öppen dörr på kvällen, den måste vara låst, jag får typ panik annars!
2. Spindlar
3. Höjder
4. Nåra skräckfilmer
5. Folk som hoppar fram runt hörnen utan förvarning

Kmr ihåg en gång när jag va med en kompis och så började jag asgarva när jag höll på att dricka saft, så jag va tvungen att gå till vardagsrummet och lugna ner meejj, och så skulle jag gå tillbaka till köket. Samtidigt skulle min kompis komma och kolla hur de gick med meejj och vi möttes precis runt hörnet och vi skrek till och jag blev så rädd så jag hällde all saft över meejj! haha :D
De ser typ ut som jag har botoxläppar denna bilden, läskigt :S

Dagens härligheter

Idag vare skola som vanligt, vi hade ett stort matteprov så vi fick sluta när vi va klara, jag och malin vid kvart över 2 ist för halv 4, så vi drog in till stan. Vi tog en glass (som vanligt) och kollade runt i dom vanliga affärerna. Fast vi va så dumma så vi tog en affär i ena änden av gågatan, sen kände vi för att gå till en affär i andra änden, sen kom vi på att vi glömde att gå till en affär som låg där vi va inna, och så höll vi på :P Jag köte en tight grå liten kjol som jag ska ha under typ linnen och shit, för bah 79:- på indiska så jag slog till! Sen köpte jag en vanlig kamklämma, fast lite mer lång och smal, så de sitter bättre, för mitt hår glider ur min andra som äe bredare heeela tiden! -.- Så hoppas detta funkar bättre ;)

Jag och Malin för nån vecka sen :)

Länge sen sist

Nu va de ett tag sen jag skrev, som sagt jag har ingen dator -.- Men nu sitter jag och kollar lite på fb och kollar skor på scorett.se. Mkt plugg äre nu, INTE KUL. Jaja, man frå stå ut nu sista året i 9:an! Sen blire mer chill hoppas jag :)
Puss<3

Såg ett par tiamo-skor så va bah tvungen att lyssna på denna :D
Gick inte att lägga upp bild på dom, men dom äe sketsnygga! kolla här